Fotoğraflarla Atatürk
Copyright © 2009 Bayrampaşa Tuna İlköğretim Okulu Tüm Hakları Saklıdır.
Yıldırım Mahallesi Avazköyyolu Caddesi Akşemsettin Sokak No: 37 Bayrampaşa / İSTANBUL 0212 417 83 33   bilgi@bayrampasatunaio.k12.tr
Bizden Duyurular
REHBERLİK BİRİMİMİZ
M.E.B. Bilgilendirme
Atatürk Diyor ki...

Bu Ayın Dyned Birincileri
İlimizde Hava

Free DHTML scripts provided by
Dynamic Drive

Ayın Öğrencileri

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Kasım Ayı Değerimiz "Hoşgörü ve Yardımlaşma" olarak belirlenmiştir.

4-C sınıfından bazı öğrencilerimiz arkadaşları Ceren Nisanur Atış´ın yazdığı hoşgörü ve yardımlaşma konulu kısa piyesi tüm sınıflara girerek oynadılar..Sonrasında öğretmenleri Şehmuz Turan ile birlikte tebrikleri kabul ettiler..
“Yardımlaşma Kutusu” etkinliğimiz kapsamında 3-B sınıfı öğrencilerimiz daha ilk günden birçok yardım yazıp içine attılar..
8-A sınıfı öğrencilerimiz "Değerler Eğitimi" panosunu düzenlediler..
Hijyen Ve Sağlıklı Yaşam-1- Hijyen Ve Sağlıklı Yaşam-2- Doğruluk Dürüstlük Disiplin Ve Sorumluluk Vefa Ve Tarih Bilinci-1- Vefa Ve Tarih Bilinci-2-